موسسه حقوقی مهام|گرفتن ویزا|اخذ ویزا|خدمات ويزا|ویزا فنلاند|

موسسه حقوقی مهام|گرفتن ویزا|اخذ ویزا|خدمات ويزا|ویزا فنلاند|ویزا چک|ویزای شینگن ارزان|هزینه ویزای شینگن توریستی|اخذ ویزای شینگن توریستی|ویزای شینگن فرانسه|ویزای

موسسه حقوقی مهام|گرفتن ویزا|اخذ ویزا|خدمات ويزا|ویزا فنلاند|ویزا چک|ویزای شینگن ارزان|هزینه ویزای شی

 

چگونه ویزای آلمان را بگیرم؟

 

چگونه ویزای آلمان را بگیرم؟

چگونه ویزای آلمان را بگیرم : برای سفر به آلمان با هدف تفریح و گردشگری، باید ویزای توریستی این کشور را تهیه کنید. آلمان از کشورهای عضو شنگن است و اعتبار ویزای توریستی آن سه ماه است و دارنده ویزا بیش از این مدت نمی‌تواند در این کشور بماند.

ویزای توریستی

ویزای توریستی آلمان

برای گرفتن ویزا، باید مدارک مورد نیاز را تهیه کنید و پس از گرفتن وقت به‌صورت آنلاین، به سفارت این کشور بروید و مدارک خود را تحویل داده و مصاحبه شوید. پس از تحویل مدارک، سفارت به شما رسیدی می‌دهد که تاریخ مراجعه برای گرفتن پاسخ نهایی در آن ذکر شده است. پس از صدور ویزای آلمان، برچسب ویزا توسط سفارت این کشور در گذرنامه شما چسبانده می‌شود. مدت اعتبار ویزا و میزان دفعاتی که می‌توانید با این ویزا به آلمان بروید، ازجمله مواردی است که در این برچسب ثبت شده است.

مدارک ویزا

برای دریافت ویزای توریستی آلمان چه مدارکی لازم دارم؟

چه مدارکی لازم دارم؟

۱. شناسنامه و کپی صفحات آن

۲. گذرنامه‌ و کپی تمام صفحاتی که مهر ویزا در آن‌ها خورده و صفحات اول تا پنجم. اعتبار گذرنامه باید بیش از ۶ ماه از تاریخ پایان اعتبار ویزای درخواستی باشد.

۳. سه قطعه عکس ۴*۶ با زمینه‌ی سفید و تمام رخ که اخیرا گرفته شده باشد (سر و شانه‌ها در عکس باید در یک راستا، بدون چرخش و رو به دوربین باشند.)

۴. اسناد مربوط به وضعیت شغلی متقاضی

برای کارمندان دولت: ترجمه آخرین حکم کارگزینی

برای کارمندان بخش خصوصی: گواهی اشتغال به کار

برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب یا کارت بازرگانی

⊕ برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه روزنامه رسمی شرکت به‌همراه رزومه شرکت به زبان انگلیسی و دو سری کپی از اصل مدارک فارسی

⊕ برای دانشجویان و اساتید هیئت علمی: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت در هیئت علمی

۵. پرینت عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی

⊕ این پرینت باید روی سربرگ رسمی بانک به انگلیسی و مهرشده به سفارت ارائه شود.

۶. ترجمه یک سند مالکیت و دو سری کپی از اصل مدارک فارسی

۷. بیمه مسافرتی معتبر در شنگن

۸. بلیت هواپیما یا رزرو قطعی رفت و برگشت به یکی از شهرهای آلمان

۹. تاییدیه رزرو اتاق در هتل (واچر) برای کل مدت اقامت

هزینه صدور ویزا

هزینه‌ی صدور ویزای توریستی آلمان چقدر است؟

نوع ویزا  مدت اقامت              زمان تحویل             هزینه

توریستی عادی        ۳۰ روزه  ۱۴ روز کاری         حدود ۶۰ یورو

موقعیت سفارت خانه

آدرس سفارت‌خانه یا کنسول‌گری آلمان در ایران کجاست؟

تهران، تهران، خیابان فردوسی، پلاک ۳۲۴

روزهای کاری: روزهای یکشنبه، چهارشنبه و پنجشنبه

ساعت کاری: ۷ تا ۱۵:۳۰

روزهای دوشنبه و سه‌شنبه از ساعت ۷ تا ۱۶:۰۰

تلفن: ۰۲۱۳۹۹۹۰۰۰۰

ویزای توریستی آلمان

ویزای تجاری آلمان

پناهندگی در آلمان

ویزای درمانی آلمان

ثبت شرکت در آلمان

مهاجرت به المان

مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج

ویزای آلمان

 
 
+ نوشته شده در  پنجشنبه 19 مهر 1397ساعت 2:53  توسط mahmooud